Avond- en weekenddienst

 

Foto bord TAP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op officiële feestdagen en in het weekeinde vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur, op door de weekse dagen na 17.00 uur, alsook op dagen dat de praktijk is gesloten (vakantie, cursus), kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de "Tandartsenpost" te Ede en een afdspraak maken voor behandeling.

Met spoedegvallen worden bedoeld: nabloedingen, ongelukken, ernstige ontstekingen met zwelling en koorts alsook ernstige klachten waarvan de behandeling in redelijkheid niet kan wachten totdat wij weer aanwezig zijn.

In het weekend is behandeling in principe alleen mogelijk, na telefonische afspraak, op één van de vijf overdag geplande spreekuren. Indien u dezelfde dag geholpen wilt worden is het tijdig maken van een afspraak (bij voorkeur niet later bellen dan 13.00 uur !) noodzakelijk.

Bij uw bezoek aan de tandartsenpost dient u zich te legitimeren en een zorgpas te overleggen. De tandartsenpost is gevestigd achter ziekenhuis de "Gelderse Vallei" te Ede en is telefonisch bereikbaar onder nummer 0318-611888.

Uitsluitend tijdens de spreekuren in het weekeinde is de dienstdoende tandarts aanwezig op de tandartsenpost. Buiten de spreekuren is hij oproepbaar in zeer spoedeisende situaties.

In het weekeinde en op ma t/m donderdag na 17.00 uur vindt de hulp plaats op de tandartsenpost achter ziekenhuis de "Gelderse Vallei".

Op ma t/m donderdag overdag tot 17.00 uur vindt hulp plaats in de eigen praktijk van de dienstdoende tandarts en dus niet op de tandartsenpost! Als u op ma t/m do tussen 08.00 uur en 17.00 uur nummer 0318-611888 kiest wordt u rechtstreeks doorverbonden met de praktijk van de dienstdoende tandarts en kunt u een afspraak maken en het adres van de praktijk vragen.